Хората със зла и студена душа винаги искат да имат контрол над другите…

Хората със зла и студена душа винаги искат да имат контрол над другите…

Ние не можем да си представим, че някой ни мами или ни причинява болка съвсем умишлено и без никакви угризения на съвестта. Не можем да си представим, че някой ни лъже и си измисля истории, за да развали репутацията на някого и каква е истинската причина за всичко това.  Да причинява болка и разрушения (емоционална, физическа, материална …) на човек!

Трудно ни е да си представим такова чисто и преднамерено зло защото ние самите живеем в наш свят изграден с доброта, загриженост и преданост към близките си…

За съжаление всички знаем, че такива злобни и манипулативни хора наистина съществуват!

Следните признаци означават, че вероятно общувате с дяволски зли хора! Ако наистина познавате хора с това поведение, силно ви препоръчваме да стоите далеч от тях!

1. Хората със зла душа са експерти в създаването на хаос и конфликти.

Те обикновено:
*манипулират фактите
*заблуждават
*лъжат
*избягват всякаква отговорност
*отричат реалността
*измислят си истории

2. Хората със зла душа са експерти по измами на хората с ласкателни думи.

Но ако погледнете живота им или последващите им думи, ще осъзнаете, че такива хора никога не се променят и че никога не „инвестират“ в растеж или развитие.  Животът им е илюзия и те се „захранват“ от страданията на другите хора!

3. Хората със зла душа винаги искат да имат контрол над другите и техният авторитет е собственото им его

Те отхвърлят обратната връзка и изработват свои собствени правила на живот, като не обръщат никакво внимание на моралните норми и ценности.

4. Хората със зла душа залагат на съпричастността на добрите хора и се опитват да ги заблуждават

Изглежда, че това е така: те изискват милосърдие, но самите те не го дават. Те искат топлина, прошка и близост от онези, които са били принудени да страдат, без съчувствие към тяхната болка, без истинско намерение да поправят щетите или да си възвърнат загубеното доверие.

5. Хората със зла душа нямат съвест и не знаят смисъла на думата – разкаяние

Те дори не се борят със своите грехове или злоба, те всъщност се наслаждават на всичко това – и през цялото време се маскират като благородни хора.

Пазете се от такива хора… те няма да се променят, колкото и да им наливате доброта в главите. Те ще се държат така, както им отърва за момента. Бъдете внимателни и не допускайте токсични хора в живота си, така вие самите ще се чувствате по-добре, по-пълноценни и по-щастливи в живота, който всички желаем да изживеем, а именно живот пълен с любов, доброта и разбирателство.

Please follow and like us:
0

One thought on “Хората със зла и студена душа винаги искат да имат контрол над другите…

  1. Райф Терапия says:

    Уморен съм да бъда на пътя, самотен като лястовица в дъжда. Уморен съм да си нямам приятел, с когото да съм… …за да ми казва къде отиваме, откъде идваме, или защо. Но най-много съм уморен от хората, които са лоши един с друг. Уморен съм от цялата тази болка, която чувствам и чувам по света… …всеки ден. Има твърде много от нея. я е като парче стъкло в главата ми… …през цялото време. Тук има много хора, които ме мразят. Много! Чувствам го. Те са като пчели, които ме жилят.
    The Green Mile /Зеления път – филма

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *