Енергия

Днес Веси и Таня бяха при мен на сеанс.

Случвало се е много рядко и преди, но да блокират Райф генераторите няколко пъти (не един) не се беше случвало до сега.  Първо отказа мишката – смених батерията и с нова. След пет минути и новата… После блокира Райф системата.  Малко информация за лечението но Райф чрез плазма (с луминисцентни осветителни лампи не става, въпреки, че опитите в тази насока не престават в някои географски райони в България).

Плазмената лампа излъчва кълбо от плазма (не можем да го видим с очи, но може да се замери), за това и кабелите между усилвателя, генераторите, и лаптопа са направени по специален начин – плазмата може да унищожи електрониката от близко разстояние. Явно енергия много по-голяма от излъчваната плазма е блокирала системата.

Когато Веси и Таня пристигнаха в къщи хола ми „грейна“ като коледна елха. Толкова много светла енергия излъчват тези две забележителни жени. (Много съм щастлив, че са мои приятелки.) Прибавена и моята енергия – и voila – системата излезе от строя няколко пъти. За пръв път ми се случва такова чудо. Ето ги моите приятелки:

Веси нарисува за мен една прекрасна картина – пълна с енергия. Всичките нейни картини са невероятно енергически заредени.  Докато течеше сеанса тримата си говорихме за какво ли не – за бъдещето (Таня е талантлив екстрасенс), за завистта на слабите негативни същества, за енергии, за…. Четери часа задоволство от това да бъдем заедно. И след сеанса бях иницииран в Рейки втора степен. Както и първия път по време на инициацията аз изпаднах в транс. Изпробвах си новите умения върху Таня (тя е Рейки Мастер) – тя остана доволна. Утре Веси отново има сеанс при мен – трябва да се убедя, че здравословно тя е ОК. Каква картина само ми нарисува…

Please follow and like us:
0

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *